19-01-2024 Bridgefonden på Dansk Bridgefestival 2024

I 2024 afholder Bridgefonden to turneringer på festivalen; "Guldtour de Svendborg" og Bridge og vandring i det spanke køkken.

 

 

KÆMPE GULDPOINT-EVENT gentages i 2024

VI SES I SVENDBORG SØNDAG 7/7! 

 

Bridgefonden, som har til formål at fremme bridge i Danmark, sætter søndag d. 7. juli 2024 kl. 11.00 - 19.30 Svendborg og Dansk Bridgefestival på landkortet, når de atter arrangerer ”Guldtour de Svendborg”.

En tour rundt på udvalgte lokale beværtninger, hvor der spilles simultant. Man skifter spillested flere gange, og undervejs serverer vores værter gratis frokost og kage.

 

Turneringen er en guldpoint-turnering, og slutter af på 4*Hotel Svendborg, og der er skabt hyggelige ramme for præmieuddelingen, da alle tilbydes et glas, så der kan skåles for de dygtigste/heldigste under præmieuddelingen.

Der er et væld af præmier til både de bedst placerede - og største handicapforbedringer - så der er plads til alle!

 

Pris og tilmelding

Alle bridgespillere er velkomne og det kræver ikke medlemsskab af DBf for at deltage. For at deltage skal du donere min. 500 kr. pr person til Bridgefonden. 

Tilmelding sker parvis her

Bridgefonden vil undervejs i turneringen sørge for at få registeret dit CPR-nummer, så du kan få fradrag, hvis du ønsket dette. 

Sidste frist for tilmelding er mandag d. 24. juni kl. 24.00

 

Deltagere

Du kan se deltagerne her

 

Sponsorer til "Guldtour de Svendborg"

 

Vi glæder os til at se dig og din makker til Guldtour de Svendborg. 
 

Venlig hilsen 
Bridgefonden

OBS: Sidste år var der plads til 48 par, men turneringen var udsolgt flere måneder før deadline. I år har vi dog skabt plads til 72 par.

 

 

 

Bridge og vandring i det spanske køkken 


Torsdag d.11. juli inviteres du hermed til en anderledes bridgeturnering under festivalen.

Der spilles i den supergode spanske restaurant, 105 bar & køkken. Stedet drives af Mette og Niels, der begge har stor passion for det spanske og leverer mad af højeste kvalitet, forankret i retter fra det spanske køkken.

Der spilles fra 14.00 - 21.00, og vi starter med en velkomstdrink. I løbet af dagen får du fem tapas-serveringer, hvor der til alle er knyttet en lille historie. Efter den femte tapas slutter arrangementet med en lidt større ret. Der vil være kaffe og kage i en given pause undervejs.

Prisen for arrangementet er kr. 600,-, der dækker ovenstående, præmier, SØLVPOINT.

 

Praktiske oplysninger

Tidspunkt: Torsdag d. 11. juli kl. 14.00 - 21.00

Hvor:  105 bar og køkken, Møllergade 105, 5700 Svendborg.

Pris: 600 kr. pr. person. Da Bridgefonden er arrangør af turneringen, får du skattefradrag for dit indskud, hvis du er skattepligtig i Danmark og ikke allerede har brugt dette fradrag ved andre begivenheder. Bridgefonden vil under turneringen samle CPR-numre sammen.

Tilmelding: Du tilmelder dig med din makker her. 

Vi har plads til 30 par. 

Sidste frist for tilmelding er søndag d. 16. juni kl. 24.00.

 

Deltagere

Se deltagerlisten her

 

Sponsorer til Bridge og vandring i det spanske køkken

 

Med venlig hilsen
Bridgefonden og 
105 bar og køkken
Møllergade 105, Svendborg

Powered by