Nyt fra Bridgefonden

Bridgefonden er sat i verden for at støtte og udbrede kendskabet til bridgespillet. Det kan vi kun, hvis vi har penge at dele ud af til de ildsjæle, der brænder for samme sag. Det er dem, der kan omsætte de gode tanker til praktiske aktiviteter, der når ud til folk. Bridgefonden arbejder altså på at gøre bridgespillet kendt også uden for bridgeverdenen med landets ca. 25.000 bridgespillere.

Heldigvis stiger støtten til Bridgefonden støt og roligt – STOR TAK TIL ALLE. Vi har i år bl.a. modtaget en flot donation fra en privat giver på 115.000 kr.

REINHOLDT BRIDGE & TRAVEL har atter i år doneret to gavekort til Bridgefonden til udlod­ning blandt alle, der i 2019 har ydet et bidrag til fonden på min. 200 kr. Vinderne af lodtrækningen modtager en præmie i form af gavekort til en bridgerejse.  Lodtræknin­gen foretages den 6. januar 2020, og bidrag, der skal være med i lodtrækningen, skal være indbetalt til fonden senest d. 31. december 2019.

Jeg har den glæde at fortælle, at Bridgefonden her i efteråret har fået et nyt femte bestyrelsesmedlem, Stig Farholt. Stig, der bor i København, er passioneret bridgespiller og deltager i turneringer i Danmark og udlandet. Han er uddannet inden for regnskab og finansiering og beskæftiger sig i dag med salg og kommunikation, altså kompetencer, der har stor værdi for Bridgefonden. Bestyrelsen består desuden af Jens Chr. Lorenzen, Christen Obel, Jørgen Esmann og Lida Hulgaard.

Bridgefondens arrangementer:
Med Stig som primus motor har Bridgefonden i samarbejde med Dansk Skolebridge iværksat en indsamlingsturnering, der løber af stablen søndag d. 5. januar 2020 hos Blaksets Bridgecenter i Søborg. Ca. 50 topspillere har stillet sig til rådighed, således man har mulighed for at vælge f.eks. en verdensmester som makker i denne turnering. Det bliver sjovt og festligt - KOM OG VÆR MED! Gå ind på www.bridge.dk – og læs mere om turneringen. Stor tak til DBf’s sekretariat for bistand med denne pro/am-turnering.

I efteråret har Bridgefondens donorer været inviteret til at besøge ØSTJYSK VINFORSYNINGs dejlige lokaler i Hinnerup (o. ½ times kørsel nordvest for Aarhus). ØSTJYSK VINFORSYNING er en af landets største og mest dynamiske engros virksomhed inden for vin og spiritus. Under RESPEKT konceptet har de et af Danmarks stærkeste sortimenter af økologiske og biodynamiske varer. Til forbrugerne sælges produkterne igennem VINOBLE, der er en del af koncernen. Thomas Sivholm fra ØSTJYSK VINFORSYNING serverede tapas til smagningen af deres gode vine. Morten Bilde viste video og fortalte om Dansk Skolebridge, som lige nu søger at få klubber og distrikter til at starte korte turneringer eftermiddag og tidlig aften med særligt henblik på børn, som har lært bridge i skolen. Også hertil kræves indsats fra energiske frivillige. Aftenen sluttede af med en lille bridgeturnering.

Bridgefonden har støttet:
Bridgefonden har i år støttet et dansk juniorpars deltagelse i U21 VM i Kroatien, der var et åbent verdensmesterskab. De to ungersvende har sendt Bridgefonden en beretning om turen. ”Det var fedt at være ude at konkurrere mod nogen på vores egen alder”, skriver de blandt andet. I parmesterskabet endte de på 7. plads og i holdmesterskabet på 4. plads – rigtigt flotte resultater af debutanter. I hold spillede de sammen med et svensk/israelsk par, og det lykkedes holdet at kvalificere sig til slutspillet ved at blive blandt de 8 bedste. Beretningen udstråler, at de to unge allerede nu har en seriøs og professionel tilgang til det at repræsentere sit land på højeste niveau i et internationalt miljø. Det er en erfaring, som ikke kun de selv, men også andre danske juniorer i bridgemiljøet, kan få gavn af. En rollemodel for de unge spillere.

Til Dansk Skolebridge har Bridgefonden givet en bevilling til udvikling af en platform til digital markedsføring af bridge. Målgruppen er især unge i alderen 6.-10. skoleklasse, men også unge i gymnasier og andre uddannelser og mere generelt ansatte i skolerne mv. Den solide opbakning fra Bridgefondens donatorer gør det muligt for fonden at støtte sådanne større projekter, som vi anser for nødvendige for at bringe kendskabet til bridge som et spil for alle, op på et højere niveau.

Praktiske regler for donationer:
Indbetalinger kan ske via MobilePay på nr. 61713 eller til fondens bankkonto på reg. nr.: 3543 konto nr. 1142 4732. Via netbank kan du overføre et fast årligt beløb til fonden. Det sker under feltet ”faste betalinger/faste overførsler”. Bridgefonden indberetter automatisk bidragene til SKAT, men kun hvis du SAMTIDIGT MED INDBETALINGEN har oplyst dit CPR-nr. (hvis det er en virksomhed CVR-nr. eller SE-nr.).

Besøg gerne Bridgefondens hjemmeside www.bridgefonden.dk for yderligere oplysninger. Fonden sekretariatsbetjenes af Danmarks Bridgeforbund. Spørgsmål m.v. kan rettes til forbundets direktør Charlotte Fuglsang på tlf. 2222 9926.

Bridgefonden ønsker alle en god jul og et godt nytår.

På bestyrelsens vegne,

Lida Hulgaard
Formand
December 2019

Kontakt informationer
Powered by