Jacob Monberg

 

 

 

 

 

Jørgen Esmann

Født i Århus i 1956, hvorfra Jørgen Esmann tog sin lægevidenskabelige embedseksamen i 1983. Blev siden uddannet til speciallæge i hudsygdomme, dels på Marselisborg Hospital, dels på hudafdelingen på University of Michigan, USA.

Forskningsmæssigt har Jørgen Esmann dels arbejdet med at undersøge baggrunden for hudens aldringsprocesser, dels med Herpesvirus-infektioner. Han er en aktiv underviser og foredragsholder om disse emner både i ind- og udland og er også forfatter til en række meget citerede artikler herom.

I 1995 åbnede Jørgen Esmann en privatklinik i København med speciale i avanceret laserbehandling af hudsygdomme og mere kosmetiske gener. Ekspertisen inden for det kosmetiske område har ført til en række TV-udsendelser, ligesom Jørgen også i mange år har været dommer i Danish Beauty Awards.

Gennem en årrække har Jørgen Esmann siddet i bestyrelsen for Den Kongelige Skydebane på Sølyst og er ligeledes bestyrelsesformand for Kong Christian IX og Dronning Louises Jubilæumslegat, der uddeles til lægevidenskabelige formål.

Jørgen Esmann har spillet bridge, så længe han kan huske. Med Axel Voigt som gudfar og mentor var bridge en fast søndagsbeskæftigelse i familien og siden i Akademisk Bridgeklub i Århus. De sidste otte år har Jørgen Esmann slået sine folder i Blakset Bridgecenter, hvor bridgestafetten også er givet videre til næste generation.

Stig Farholt

Født i 1960 i København, hvor han også tog sin uddannelse inden for regnskab og finansiering. Stig Farholt har en HD i Regnskabsvæsen fra 1984 og en HD i Finansiering fra 1987. 

 

Sideløbende med sin uddannelse arbejdede Stig som revisorassistent hos PriceWaterHouseCoopers. Efterfølgende har han ad to omgange haft en stilling som regnskabschef, først hos Amoco Denmark Exploration Company og efterfølgende i vekselerfirmaet Ludvig Kalckar. Dernæst har han været vicedirektør i BMS Broker børsmæglerselskab og PS Børsmæglerselskab.

I 1993 stiftede Stig sammen med en kollega investeringsfirmaet Farholt & Brodersen A/S. Her var Stig Farholt i årene 1993-1997 administrerende direktør, hvor hans primære opgaver var at udvikle koncepter til investeringsprojekter i ejendomme mm. Stig havde herunder også ansvaret for al kommunikation og forhandling med revisorer, advokater, banker og udenlandske forretningsforbindelser. Stig forlod firmaet i 1997 i al fordragelighed for at søge nye udfordringer. 

Stig Farholt fik herefter stillingen som kommerciel direktør i Griffin Ejendomme, hvor hans hovedansvarsområde var salg og udvikling af finansielle produkter til VIP-kunder. Siden 2009 har Stig Farholt været CEO for Implantatklinik København I/S og Smiledesigns, hvor hans fokus ligger på forretningsudvikling og vækst.

Stig Farholt er et meget socialt menneske, hvilket også afspejles ved hans store interesse for vin og maden, der serveres hertil. Han elsker at rejse og nyde livet, når han føler, at han har gjort sig fortjent til det.
Golf og bridge er nogle af Stigs største lidenskaber. Han har spillet begge dele i over 20 år. Bridge på eliteniveau med mange internationale turneringer og gode resultater.

Stig har været coach for juniorlandsholdet to gange og i denne forbindelse også været med til at udforme deres værdigrundlag. Såvel juniorbridge og Dansk Skolebridge har i mange tilfælde nydt godt af at have Stig som deres faste sparringspartner. Stig er fuld af gode ideer og han brænder for dem og bridgen. Stig har desuden været sponsor ved Copenhagen Open og CBI.

Ole Raulund

 

 

 

 

 

Christian Reinholdt

 

 

 

 

 

                 

Charlotte Fuglsang

Bridgefonden sekretariatsbetjenes af Danmarks Bridgeforbund. Spørgsmål m.v. kan rettes til forbundets direktør Charlotte Fuglsang på tlf. 2222 9926.

         
   

 

Powered by